Kompor Kayu

  • Portable Outdoor Wood-Cook Stove

    Portable Outdoor Kayu-Cook Kompor

    Kompor Bakar Kayu ruangan iki cocog kanggo kemah lan dibangun kanggo tahan.Kompor kayu iki mesthi bisa nyebabake panas - kabeh sing ditindakake yaiku nggawa kayu.A platform ndhuwur ndhuwur kompor nyimpen kopi lan saucepans panas, godhok banyu, goreng daging babi lan endhog, lan liyane.Lan pancen portabel.

  • Iron Fireplace Screen exquisite ornate details

    Wesi Fireplace Layar rincian hiasan kepileh

    * Digawe saka wesi tempa ireng lan emas

    * Gunakake rincian hiasan sing apik banget

    * Tambah proteksi lan keanggunan ing perapian sampeyan

    * Layar perapian digawe saka wesi sing apik banget, nyorot desain sing apik banget ing permukaan layar.

    * Desain perapian sing apik banget iki nambah tampilan sing apik kanggo kabeh ruangan sing diisi geni

  • Enamel Indoor Wood Cook Stove

    Kompor Kayu Enamel Indoor

    Iki minangka kompor kompor kayu baja sing kedap udara sing apik.Kanthi lawang gagang kayu ireng ing Rampung ireng.Kompor iki nerangake karo basa sikil elegan lan bisa dadi panas nganti ewu sq.. karo lawang arch Gamelan karo online sakabeheng kaca keramik ngidini tampilan apik banget saka geni kobong sing bakal nambah setelan hearth sembarang.Tambahake kompor kayu iki menyang omah sampeyan saiki.Kompor kayu sing dilapisi Firebrick kanggo umur dawa lan efisiensi pembakaran.

  • Indoor Wood Cook Stove with oval

    Kompor Kayu ing njero ruangan kanthi oval

    Oven gedhe lan nampan bisa diselehake langsung ing lantai oven uga ing rak, nalika hotplate bisa nampung panci.Iki menehi kapasitas kanggo masak, contone, gabungan daging sapi, kentang panggang lan woh crumble ing open, karo macem-macem jinis sayuran, kuah lan custard bubbling adoh ing hob.

  • Wood Burning Stoves

    Kompor Kayu

    Tutup lan lawang kompor sing cocog digawe saka wesi lan permukaan kanthi lukisan tahan panas ireng;kaca sing cocog yaiku kaca tahan panas sing bisa tahan panas 800 derajat c.

    Lumahing njaba awak kompor diolah kanthi enamel, sing ora bakal teyeng ing teori;kanggo nang, amarga enamelling perlu 850 perawatan c-degree, supaya Papan baja bakal ora karbon supaya teyeng.
    Kompor iki bakal dadi tambahan sing apik kanggo ruangan kulawarga.

  • Enamel Small Wood Stove, Small Wood Stove

    Enamel Kompor Kayu Cilik, Kompor Kayu Cilik

    Kompor Kayu Cilik Klasik cocog kanggo papan sing luwih cilik.Iku tilas kompak ora nguciwani ing kapasitas panas;kobong irit, lan extract kabeh panas bisa saka siji mbukak kayu.

    Kothak geni dilapisi karo bata geni.Firebox gedhe lan fitur lawang kaca tembus: nikmati pemandangan geni.

  • Enamel chimney for wood burning stove accessories flue pipe

    cerobong asep enamel kanggo aksesoris kompor kayu kompor pipa cerobong asap

    Siku digunakake kanggo nyambungake kompor menyang cerobong asep

    Radiator / penukar panas

  • Firewood Racks Fireplace Log Holder with Canvas Carrier for Indoor/Outdoor In Fireplace Sets & Accessories In Storage

    Rak Kayu Bakar Dudukan Log Perapian karo Pembawa Kanvas kanggo Set Perapian & Aksesoris Ing njero ruangan / ruangan ruangan

    GRATIS KEBAKARAN

    Grates geni Castworks kuat lan digawe saka cast kualitas sing bakal awet.

    Aksesoris geni kalebu firescreens, firetools, grates geni, hearths, cat bukti panas lan pembersih, operator kayu, segel tali keramik lan liyane.Layar geni lan piranti geni loro-lorone duwe kaca dhewe.

  • Fireplace Log Rack Decorative Wheels Fire Wood Carriers Heavy Duty Firewood Holder Stand for Indoor/Outdoor Fire Place Black

    Perapian Log Rack Dekoratif Roda Pembawa Kayu Pembawa Tugas Berat Kayu Bakar Dudukan Stand untuk Indoor/Outdoor Fire Place Black

    Kayu Bakar Log Rak Dekoratif Dalam Ruangan/Outdoor Baja Kayu Storage Log Rak Pemegang Kayu Desain Lingkaran, Hitam

    1. Desain edging hiasan kanggo tambahan atraktif lan fungsional kanggo dekorasi apa wae

    2. Rangka baja tabung persegi sing kuwat nahan log ing papan

    3. Ora perakitan dibutuhake siap metu saka kothak

    4. Tansah log ing tekan geni utawa kompor

    5. Layar perapian sing cocog kasedhiya

  • Enamel non-catalytic Wood Stove, non-catalytic Wood Stove

    Kompor Kayu Enamel non-katalitik, Kompor Kayu non-katalitik

    Area ndeleng geni gedhe, kanthi kaca keramik sing mancarake panas.

    Engsel abot sing ora bakal bengkok utawa pecah.

    Solid palsu baja kunci cam luwes njamin segel lawang nyenyet liwat wektu.

    Pangaturan udara sing dipasang ing ngarep.

    Kothak geni sing dilapisi bata kinerja dhuwur nggambarake panas.

  • Fireplace screen 3 Panel Ornate Wrought Iron Black Metal Fire Place Standing Gate with door

    Layar perapian 3 Panel Ornate Wrought Iron Black Metal Fire Panggonan Standing Gate karo lawang

    1. layar geni / layar bolong / njaga anak / njaga safety / layar 3-fold

    2. wêdakakêna ireng.

    3. Cocokake karo perapian,Bisa digunakake minangka bagean dekorasi ruang tamu.

    4. Cantik lan ahli digawe, Layar Lengkung Tiga Lipatan iki bakal nggawe pratelan ing ngarep perapian sampeyan!Layar iki amba lan dhuwur cukup kanggo nampung perapian sing luwih gedhe lan kabutuhan jangkoan lan perlindungan luwih akeh.

  • Fire Pit Firescreens

    Fire Pit Firescreens

    * KUALITAS TINGGI: Tutup layar geni lipat dilengkapi karo 2 engsel ing desain lengkungan sing bisa pas karo bukaan sing beda.Piranti perapian wesi tempa lan Rampung ditutupi wêdakakêna nambah deso, klasik dipikir kanggo panggonan geni lan mesthekake long-tahan nggunakake , minangka privasi pager layar uga pilihan apik.

    * LAYAR FIRE STURDY: Layar papan geni baja sing dhuwur kanthi lawang tahan ing lemah perapian, sanajan kanggo geni ruangan ruangan, area perapian portico.

    * SPARK GUARD: Gedhe lan ngalangi tutup panggonan geni kanggo mblokir embers popping;panggonan geni karo ngadeg, tansah dicekel bocah lan kirik adoh saka geni lan njaga kamar urip aman.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2