Produk

  • Green Border Fencing

    Green Border Pagar

    Pager Border biasane digunakake minangka unsur hiasan kanggo omah pribadi, tembok sing kurang, ing saubengé amben kembang utawa taman.

    Wire mesh anyaman baja hiasan becik nggunakake pager taman.Lapisan ijo, kabel bergelombang katon vintage kanthi efektif ngrampungake kebon sampeyan.Salah sawijining pilihan sing apik kanggo macem-macem pager hiasan, pager amben kembang lan pager tapel wates taman.

  • 16ga 3.5lbs coil Rebar tie wire black

    16ga 3.5lbs coil Rebar dasi kawat ireng

    Billet logam panas digulung menyang bar baja sing kandel 6.5mm, yaiku rod kawat, banjur dilebokake ing piranti gambar kabel kanggo nggambar kabel kanthi diameter sing beda-beda, mboko sithik nyuda aperture disk gambar kawat, lan nindakake cooling. , annealing, plating lan pangolahan pangolahan liyane kanggo nggawe kabel wesi saka specifications beda.Isine wesi, kobalt, nikel, tembaga, karbon, seng lan unsur liyane.

  • Galvanized Steel Rabbit Guard

    Pengawal Kelinci Baja Galvanis

    Gulungan kabel bolong sing dilas digawe nganggo rong kabel ortogonal sing disambungake ing persimpangan nggunakake proses welding resistance kanggo mbentuk kothak.Kabel baris saka kothak dipandu liwat welder nggunakake papan pola.Mesin kasebut nyelehake kabel salib menyang papan lan nggabung kanggo nggawe rong bidang khas sing mbentuk bolong kawat sing dilas.

    Hot dipped galvanized gandheng kabel bolong gadhah resistance korosif apik lan kuwalitas kang ora biasane ditemokaké ing rata-rata kabel bolong.

  • Barbed Wire 10kg Barbed wire fence for sale

    Dijual Pagar Kawat Berduri 10kg

    Kawat barbed minangka produk protèktif isolasi sing murah lan gampang dipasang.Iki digawe kanthi nggulung kawat wesi barbed ing kabel utama (kawat untai) liwat mesin kawat barbed, lan liwat macem-macem proses tenun.

  • Hexagonal Gabion Wall Baskets Stone Cages

    Hexagonal Gabion Wall Baskets Stone Kandang

    Hexagonal Gabion, 2x1x0.5 Gabion Wall Baskets Watu Kandang

    Gabion heksagonal digawe saka kawat galvanis sing dilapisi kawat / PVC utawa kabel sing dilapisi PE, bentuk bolong yaiku gaya heksagonal.Kranjang gabion digunakake kanthi wiyar ing pangayoman slope, pondasi pit ndhukung, gunung rock nyekeli, kali lan dams pangayoman scour.

  • galvanized metal t bar y type steel fence posts

    tiang pagar baja tipe galvanis t bar

    Galvanized Outdoor Steel Pagar Post Spike Pointed Pole Jangkar Ground Screw

    Post spikes minangka krenjang logam sing dipasang ing pager pager utawa pijakan beton kanggo mesthekake konstruksi kasebut tetep ing papan sing dikarepake.Iku uga hardware banget kanggo nglindhungi construction saka karusakan saka teyeng, karat lan bosok.Kajaba iku, gampang dipasang, awet lan terjangkau, saengga bisa digunakake ing pager kayu, kothak layang, pratandha dalan, lsp.

  • galvanized metal t bar y type steel fence posts

    tiang pagar baja tipe galvanis t bar

    Y POST

    Piket bintang, uga disebut pos Y, minangka jinis kiriman sing akeh digunakake kanggo ngunggahake lan ndhukung pager kawat bolong.Aplikasi klasik yaiku
    digunakake karo pager sapi utawa pager lapangan.Star picket, minangka jeneng ngandika, wis telung-nuding star shaped salib.Nanging ing
    struktur uga beda.

  • Heavy Duty Round wire wreath frame work wreath forms wreath

    Heavy Duty Round wire wreath frame karya wreath mbentuk wreath

    Bingkai wreath kita digawe saka logam sing dipilih kanthi kualitas dhuwur.Iku alus lan katon padhang.Iku uga tahan nyandhang lan awet karo umur layanan dawa.

  • Natural Coco Coir Basket

    Keranjang Coco Coir Natural

    Keranjang kawat sabut digawe saka 100% serat sabut alami lan ramah lingkungan kanthi lateks alami 100%.Kranjang iki bisa digunakake minangka kranjang gantung hiasan kanggo tanduran njero ruangan lan ruangan kanggo nandur kembang, succulents lan jamu cilik.

  • Window Deck Planter Metal Hanging Baskets wire wall Plants holder flower pots hanger with coco coir liner outdoor

    Jendela Dek Penanam Logam Keranjang Gantung Kawat Dinding Tanaman Pemegang Pot Bunga Gantungan dengan Coco Coir Liner Luar Ruangan

    Wall Hanging Planter Kanggo omah, kantor lan hotel.

    Pigura tanduran persegi dowo wis loro pancingan ing sisih ndhuwur lan tengen mungguh, bisa nyumerepi ing tembok ing rong mode penundaan.

    Nggawe wadhah tanduran sing beda kanggo dekorasi omah sampeyan, nambah semangat lan vitalitas ing omah, kantor lan hotel.

  • Pot Holder with Hooks Hanging Baskets PE Coated Round Shape Steel Metal Outdoor Decoration

    Pot Holder karo Pancing Gantung Baskets PE Coated Round Shape Steel Metal Dekorasi ruangan

    Ngungkapake pakaryan lan kesenian, aksesoris taman nambah pesona lan daya tarik ing taman.Kasedhiya karo macem-macem barang sing migunani, dirancang kanthi cara sing cocog karo fungsi sing paling apik.

  • Plant bracket and hooks

    Tanduran kurung lan pancingan

    Gantungan logam taman ganda yard stake shepherd hook forfor solar light bird feeders Mason Jars and wedding decor.

    Prasaja Steel Mlengkung Bentuk Pancing Heavy Duty Planter Kurung Gantung Pancing Black.

    Swivel Plant Hook Hanging Plant Bracket Kanggo Bunga Basket Angin Chime Lantern Wall Plant Outdoor Bird Feeder Hanger.