DEDICATE IN DESIGN lan gawé kompor kayu
THE HIGH QUALITY GARDEN DECORATION

Profil Perusahaan

METAL IS THE PILIHAN RIGHT

Sugeng rawuh ing METALL, METALL minangka pabrik produk Metal skala gedhe, dumunung ing provinsi Hebei, China.

METALL karo pabrik gedhe uga-dilengkapi 40000M3, Area panyimpenan 10000 meter persegi lan tim Highly dilatih saka liwat 200 karyawan.

METALL, komitmen kanggo nggawe urip anget lan nyaman.
—METAL—

Produk Unggulan

Kenapa Pilih Kita?

METAL IS THE PILIHAN RIGHT
  • Luwih saka sepuluh taun pengalaman.

  • Dirancang lan disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

  • Tim desain profesional, inspeksi kualitas, tim pangiriman.

  • Pabrik dhewe, kontrol kualitas sing ketat.

  • Perdagangan manca profesional.

  • Nyedhiyani dhukungan finansial lan transportasi.

index_ad_bn-1