kawat lan pager

  • Green Border Fencing

    Green Border Pagar

    Pager Border biasane digunakake minangka unsur hiasan kanggo omah pribadi, tembok sing kurang, ing saubengé amben kembang utawa taman.

    Wire mesh anyaman baja hiasan becik nggunakake pager taman.Lapisan ijo, kabel bergelombang katon vintage kanthi efektif ngrampungake kebon sampeyan.Salah sawijining pilihan sing apik kanggo macem-macem pager hiasan, pager amben kembang lan pager tapel wates taman.

  • 16ga 3.5lbs coil Rebar tie wire black

    16ga 3.5lbs coil Rebar dasi kawat ireng

    Billet logam panas digulung menyang bar baja sing kandel 6.5mm, yaiku rod kawat, banjur dilebokake ing piranti gambar kabel kanggo nggambar kabel kanthi diameter sing beda-beda, mboko sithik nyuda aperture disk gambar kawat, lan nindakake cooling. , annealing, plating lan pangolahan pangolahan liyane kanggo nggawe kabel wesi saka specifications beda.Isine wesi, kobalt, nikel, tembaga, karbon, seng lan unsur liyane.

  • Galvanized Steel Rabbit Guard

    Pengawal Kelinci Baja Galvanis

    Gulungan kabel bolong sing dilas digawe nganggo rong kabel ortogonal sing disambungake ing persimpangan nggunakake proses welding resistance kanggo mbentuk kothak.Kabel baris saka kothak dipandu liwat welder nggunakake papan pola.Mesin kasebut nyelehake kabel salib menyang papan lan nggabung kanggo nggawe rong bidang khas sing mbentuk bolong kawat sing dilas.

    Hot dipped galvanized gandheng kabel bolong gadhah resistance korosif apik lan kuwalitas kang ora biasane ditemokaké ing rata-rata kabel bolong.

  • Barbed Wire 10kg Barbed wire fence for sale

    Dijual Pagar Kawat Berduri 10kg

    Kawat barbed minangka produk protèktif isolasi sing murah lan gampang dipasang.Iki digawe kanthi nggulung kawat wesi barbed ing kabel utama (kawat untai) liwat mesin kawat barbed, lan liwat macem-macem proses tenun.

  • Hexagonal Gabion Wall Baskets Stone Cages

    Hexagonal Gabion Wall Baskets Stone Kandang

    Hexagonal Gabion, 2x1x0.5 Gabion Wall Baskets Watu Kandang

    Gabion heksagonal digawe saka kawat galvanis sing dilapisi kawat / PVC utawa kabel sing dilapisi PE, bentuk bolong yaiku gaya heksagonal.Kranjang gabion digunakake kanthi wiyar ing pangayoman slope, pondasi pit ndhukung, gunung rock nyekeli, kali lan dams pangayoman scour.

  • HDG anchor Grip Bolt high-precision Digital Machining

    HDG jangkar Grip Bolt presisi dhuwur Digital Machining

    kita duwe pusat Mesin Digital kanthi tliti Dhuwur kanggo nggawe cetakan ing Workshop Mould khusus, cetakan sing apik banget nggawe produk katon apik lan ukurane kanthi akurat.

    Kapindho, kita nganggo prosesi blasting, njabut lumahing Oksidasi, nggawe lumahing dadi padhang lan resik lan seragam lan ayu.

  • Slab Bolster with strong spacer

    Slab Bolster karo spacer kuwat

    Slab Bolster minangka spacer sing kuwat banget sing bisa ditambah nganti luwih dawa liwat sistem ngunci.Ujung runcing bolster ngidini titik minimal kontak permukaan karo bentuk.Slab Bolster becik kanggo tuang precast, dek parkir garasi, tembok miring, lan struktur liyane sing mbutuhake tulangan rebar tambahan.

  • Garden Border Fence  with weathered Corten steel and powder coated

    Pagar Border Taman kanthi baja Corten cuaca lan dilapisi bubuk

    Pager taman hias uga dikenal minangka pager logam dekoratif amarga, kaya swarane, dheweke duwe tampilan sing luwih dekoratif tinimbang sawetara pager taman tradisional.Nalika pager taman kayu lan pager taman PVC bisa nambah unsur dekoratif amarga cara nggabungake kanthi apik ing properti kasebut, pager taman hias bisa nambah sentuhan unik.Ana macem-macem gaya, warna, lan macem-macem sing sampeyan bakal nemokake sing cocog karo arsitektur omah lan rasa sampeyan.

    Pilihan material lan finish kalebu baja Corten lapuk lan dilapisi bubuk kanggo instalasi internal & eksternal.

  • Fiberglass mesh high strength and good toughness

    Fiberglass bolong kekuatan dhuwur lan kateguhan apik

    BAHAN RAWUH KUALITAS:

    Bahan mentah sing apik dipilih minangka bahan mentah kanthi kekuatan dhuwur lan kateguhan sing apik.

    ALKALIRESISTANCE TINGGI:

    Gamelan lan padhang, kateguhan dhuwur, ora kelet

    NODE iku rapi:

    Kelenjar kasebut kandhel lan ora ora teratur, lan kekuwatan adhesi kuwat.

    Kekuwatan tensile dhuwur

    SPESIFIKASI Aneka :

    Akeh warna sing bisa disesuaikan, hubungi kita

    PRODUKSI LANGSUNG SALE:

    Gudang ana ing saham sing cukup, regane cukup lan spesifikasi lengkap banget, bebas tuku.

  • Hardware Cloth welded Mesh made of Stainless Steel Wire

    Hardware Kain dilas Mesh digawe saka Kawat Stainless Steel

    Kain Hardware
    Macem-macem kasedhiya:
    Hot Dipped GalvanizedAFTER / sadurunge Welding;
    Electro Galvanized sawise / sadurunge Welding;
    Lapisan PVC Kanthi Ijo, Ireng, Warna, lsp.
    Welded Mesh digawe saka Kawat Baja Tahan Karat.

    Kain hardware tugas abot iki galvanis kanggo Ketahanan Maksimum lan tahan karat.Galvanisasi sawise welding mesin njamin saben weld dilindhungi kanggo kinerja sing paling apik lan umur paling dawa.Kawat pengukur 23 sing kuwat nyedhiyakake kekuwatan sing optimal nanging ora kaku banget supaya bisa cocog karo bentuk sing dikarepake