kursi rebar lan bolts

  • HDG anchor Grip Bolt high-precision Digital Machining

    HDG jangkar Grip Bolt presisi dhuwur Digital Machining

    kita duwe pusat Mesin Digital kanthi tliti Dhuwur kanggo nggawe cetakan ing Workshop Mould khusus, cetakan sing apik banget nggawe produk katon apik lan ukurane kanthi akurat.

    Kapindho, kita nganggo prosesi blasting, njabut lumahing Oksidasi, nggawe lumahing dadi padhang lan resik lan seragam lan ayu.

  • Slab Bolster with strong spacer

    Slab Bolster karo spacer kuwat

    Slab Bolster minangka spacer sing kuwat banget sing bisa ditambah nganti luwih dawa liwat sistem ngunci.Ujung runcing bolster ngidini titik minimal kontak permukaan karo bentuk.Slab Bolster becik kanggo tuang precast, dek parkir garasi, tembok miring, lan struktur liyane sing mbutuhake tulangan rebar tambahan.