Pengawal Kelinci

  • Galvanized Steel Rabbit Guard

    Pengawal Kelinci Baja Galvanis

    Gulungan kabel bolong sing dilas digawe nganggo rong kabel ortogonal sing disambungake ing persimpangan nggunakake proses welding resistance kanggo mbentuk kothak.Kabel baris saka kothak dipandu liwat welder nggunakake papan pola.Mesin kasebut nyelehake kabel salib menyang papan lan nggabung kanggo nggawe rong bidang khas sing mbentuk bolong kawat sing dilas.

    Hot dipped galvanized gandheng kabel bolong gadhah resistance korosif apik lan kuwalitas kang ora biasane ditemokaké ing rata-rata kabel bolong.