pos lan pas

  • galvanized metal t bar y type steel fence posts

    tiang pagar baja tipe galvanis t bar

    Galvanized Outdoor Steel Pagar Post Spike Pointed Pole Jangkar Ground Screw

    Post spikes minangka krenjang logam sing dipasang ing pager pager utawa pijakan beton kanggo mesthekake konstruksi kasebut tetep ing papan sing dikarepake.Iku uga hardware banget kanggo nglindhungi construction saka karusakan saka teyeng, karat lan bosok.Kajaba iku, gampang dipasang, awet lan terjangkau, saengga bisa digunakake ing pager kayu, kothak layang, pratandha dalan, lsp.

  • galvanized metal t bar y type steel fence posts

    tiang pagar baja tipe galvanis t bar

    Y POST

    Piket bintang, uga disebut pos Y, minangka jinis kiriman sing akeh digunakake kanggo ngunggahake lan ndhukung pager kawat bolong.Aplikasi klasik yaiku
    digunakake karo pager sapi utawa pager lapangan.Star picket, minangka jeneng ngandika, wis telung-nuding star shaped salib.Nanging ing
    struktur uga beda.