Portable Outdoor Kayu-Cook Kompor

Katrangan singkat:

Kompor Bakar Kayu ruangan iki cocog kanggo kemah lan dibangun kanggo tahan.Kompor kayu iki mesthi bisa nyebabake panas - kabeh sing ditindakake yaiku nggawa kayu.A platform ndhuwur ndhuwur kompor nyimpen kopi lan saucepans panas, godhok banyu, goreng daging babi lan endhog, lan liyane.Lan pancen portabel.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Pembakaran gasifikasi ngarep lan mburi: gasifikasi tungku ngarep nyegah percikan kebanjiran, lan gasifikasi tungku mburi nyegah kebanjiran kumelun.

Desain lawang kaca visual: tambahake desain lawang kaca lawang kayu bakar kanggo mirsani geni ing tungku kapan wae.Pintu kaca suhu dhuwur sing aman

Jaring barbecue optimal, aman lan sehat.

Awak tungku cilik lan gampang digawa.

Kapasitas beban sing kuwat lan dipasang ing kendaraan sing trep.

Ukuran kothak geni: 11.75in.W x 16.25in.D x 10.75in.H.Ukuran sakabèhé: 17.75in.L x 11.75in.W x 16.25in.H, 7ft.10in.H karo pipa.Bobot: 47 lbs.Kanggo nggunakake njaba mung.

Bodi cilik, Gampang digawa, Multifungsi.

Portable Outdoor Wood-Cook Stove (1)
Portable Outdoor Wood-Cook Stove (2)
Portable Outdoor Wood-Cook Stove (3)
Portable Outdoor Wood-Cook Stove (4)
Portable Outdoor Wood-Cook Stove (5)

Spesifikasi

Spesifikasi Kompor Kayu karo Oven
Bahan bakar kayu
Bahan Kompor Plat Baja Cold Rolled
Bahan Oven Nang piring GI
Lapisan lumahing enamel
Ing njero ruangan utawa ruangan njobo
Ndandani utawa portabel Portable
Garansi Warranty Umur winates
Negara Asal Cina
Wangun Flue Exit Babak
Tipe Bahan Bakar kayu
Kontrol Heater ora ana
Merk METAL
Kanggo nggunakake njaba mung.

kawruh produk

Suwene suwene kompor masak kayu?

A kompor kayu kobong kualitas apik ngandika bisa kanggo sepuluh taun utawa luwih, karo sawetara wong malah ngaku padha wis padha kanggo 40+ taun!Nanging, kita mikir iki mung setengah crita.Ya, yen dijaga kanthi apik, pembakar kayu bisa terus digunakake nganti 10 taun.

Sawetara Jenis Kompor Kayu:

1. Kompor Kayu Klasik: Bisa dadi panas ing kamar utawa omah kanthi ngobong kayu.Sampeyan ora bisa digunakake kanggo masak panganan,

2. Kompor kayu karo hotplate: bisa dadi panas ing kamar utawa omah kanthi ngobong kayu.Sampeyan bisa nggunakake ndhuwur kompor kayu kanggo masak apa wae.sanajan padha ora dirancang khusus kanggo iku.Biasane karo sawetara hotplate permukaan rata sing cukup gedhe ing ndhuwur kanggo banyu panas utawa masak meal.

3. Kayu kompor masak karo open: Bisa diinstal ing pawon utamané kanggo masak pangan karo kayu, senajan uga heats kamar.Biasane kalebu oven sing dibangun kanggo manggang, amarga kadhangkala duwe reservoir kanggo banyu panas.

Portable Outdoor Wood-Cook Stove-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita