Luwes Portable alangi Latihan Dog Pen

Katrangan singkat:

Kaluwihan Kita: Kita duwe pabrik dhewe, supaya sampeyan bakal seneng rega paling apik lan kualitas produk sing paling apik.

Gaya liyane lan macem-macem werna kanggo pilihan, kita duwe pengalaman sugih ing industri.

Rentang produk kita lengkap, kita minangka produsen siji-mandeg lan gampang kanggo kita.

Logo ing produk bisa ditampa.


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Siji panel duwe lawang kanthi kancing ganda sing aman sing nyedhiyakake akses gampang menyang papan dolanan.

Lempitan warata kanggo panyimpenan kompak lan portabilitas pokok supaya sampeyan bisa njupuk camping utawa preian.

Bisa disusun ing macem-macem wangun - octagon, kothak lan persegi dowo, utawa ditempelake ing peti.

Dianjurake kanggo nggunakake karo pets kluwarga non-climbing.

Spesifikasi

Jeneng produk Dog Latihan Pen Pet Kennel
Ukuran Kennel 24ft, 32ft, 40ft utawa ukuran khusus
Warna produk Ireng utawa adat minangka dibutuhake
lumahing: Awet Black E-Coat Rampung
Fitur Wangun praktis, desain rinci intim, kuwat lan awet, Spasi Capacious, prasaja lan cepet nginstal
MOQ 500 bêsik
Adjustable Portable Barrier Exercise Dog Pen (2)

kawruh produk

Krat uga asring digunakake nalika nglatih anak kirik, amarga umume asu ora bakal ngrusak papan yen bisa nulungi.Kajaba iku, kanggo anak kirik sing ngalami fase ngunyah, wektu peti sing cendhak bisa mbantu ngontrol prilaku ngunyah.

Kuncine yaiku nggunakake peti asu sampeyan kanthi strategis lan ora kanggo wektu sing suwe.

Dadi, kepiye sampeyan milih peti asu sing paling apik?Ayo kita nuntun sampeyan menyang pilihan sing sampurna.

Saben uwong butuh ruang pribadi dhewe, papan sing bisa santai lan ngisi ulang.Sing kalebu pet, pramila peti asu minangka salah sawijining hadiah sing paling apik sing bisa menehi kirik anyar.Yen asu sampeyan kepenak ing peti, bisa dadi papan sing aman lan aman kanggo dheweke, uga alat latihan sing migunani.Krat asu sing paling apik nyedhiyakake kepenak lan papan sing mung ana.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita