Produk pet

  • Dog crates with covers

    Krat asu karo tutup

    1. Kandhang asu nduweni struktur sing cukup, kekuatan super lan daya tahan.

    2. Desain bisu geser unik saka kunci lawang nggampangake ngunci kanthi otomatis lan aman.

    3. Ora desain Angle mati ing kandhang, digawe saka sudhut dibunderaké lengkap.Saben sudhut kanthi dasi, sampeyan bisa kanthi gampang ndandani.

  • Welded steel is extremely durable to keep your pet safety secure

    Baja sing dilas banget awet kanggo njaga keamanan pet sampeyan

    Dilapisi bubuk ireng

    Tutup tarp polietilena: 100% HDPE stabil kanthi UV.

    Peti Anjing Kawat

    Kaluwihan Kita: Kita duwe pabrik dhewe, supaya sampeyan bakal seneng rega paling apik lan kualitas produk sing paling apik.

    Gaya liyane lan macem-macem werna kanggo pilihan, kita duwe pengalaman sugih ing industri.

    Rentang produk kita lengkap, kita minangka pabrikan siji-mandeg lan gampang kanggo kita.

    Logo ing produk bisa ditampa.

  • Large Size Chain Link Dog Kennel

    Gedhe Chain Link Dog Kennel

    Krat Asu Tugas Berat lan Ekstra Gedhe.

    Gerbang kasebut nduweni kunci bolt.

    Kabeh pipa digawe kanthi tabung galvanis, kabel galvanis jero panas.

    Wis Piece saka Piece nglumpuk.

  • Adjustable Portable Barrier Exercise Dog Pen

    Luwes Portable alangi Latihan Dog Pen

    Kaluwihan Kita: Kita duwe pabrik dhewe, supaya sampeyan bakal seneng rega paling apik lan kualitas produk sing paling apik.

    Gaya liyane lan macem-macem werna kanggo pilihan, kita duwe pengalaman sugih ing industri.

    Rentang produk kita lengkap, kita minangka produsen siji-mandeg lan gampang kanggo kita.

    Logo ing produk bisa ditampa.