Panel pager lan gapura

  • Hand Made Metal Gate Drawing-cut-welding-surface Treatment

    Hand Made Metal Gate Drawing-Cut-welding-lumahing Perawatan

    Bahan: kabel ireng, tabung ireng, kawat galvanis hot dip, tabung galvanis hot dip

    Perawatan lumahing: hot dip galvanis, dilapisi PVC, dilapisi PE.

    Proses: tangan digawe (CAD drawing-cut-welding-permukaan perawatan)

  • metal garden arch with flowers 

    lengkungan taman logam kanthi kembang

    wesi tempa Arbor Arch cara paling gampang kanggo landscaping Taman.Dheweke ora mung ayu, nanging arbor lengkungan wesi tempa iki uga fungsional amarga bisa digunakake kanggo mbagi spasi lan mbatesi bagean ing kebon sampeyan utawa nggunakake tanduran trellis kanggo gantung tanduran.Trellis arbor lan arch trellis nggawa sentuhan kraton ing dekorasi kebon sampeyan lan trellis sing luwih pedesaan nglengkapi gaya dekorasi negara.Nyatane, dekoratif wesi tempa arch arbor designs mung bisa nggawe taman kaendahan gaib!Priksa manawa desain arbor wesi tempa iki yen sampeyan butuh inspirasi!