Kompor Kayu Dalam Ruangan

  • Enamel Indoor Wood Cook Stove

    Kompor Kayu Enamel Indoor

    Iki minangka kompor kompor kayu baja sing kedap udara sing apik.Kanthi lawang gagang kayu ireng ing Rampung ireng.Kompor iki nerangake karo basa sikil elegan lan bisa dadi panas nganti ewu sq.. karo lawang arch Gamelan karo online sakabeheng kaca keramik ngidini tampilan apik banget saka geni kobong sing bakal nambah setelan hearth sembarang.Tambahake kompor kayu iki menyang omah sampeyan saiki.Kompor kayu sing dilapisi Firebrick kanggo umur dawa lan efisiensi pembakaran.

  • Indoor Wood Cook Stove with oval

    Kompor Kayu ing njero ruangan kanthi oval

    Oven gedhe lan nampan bisa diselehake langsung ing lantai oven uga ing rak, nalika hotplate bisa nampung panci.Iki menehi kapasitas kanggo masak, contone, gabungan daging sapi, kentang panggang lan woh crumble ing open, karo macem-macem jinis sayuran, kuah lan custard bubbling adoh ing hob.

  • Wood Burning Stoves

    Kompor Kayu

    Tutup lan lawang kompor sing cocog digawe saka wesi lan permukaan kanthi lukisan tahan panas ireng;kaca sing cocog yaiku kaca tahan panas sing bisa tahan panas 800 derajat c.

    Lumahing njaba awak kompor diolah kanthi enamel, sing ora bakal teyeng ing teori;kanggo nang, amarga enamelling perlu 850 perawatan c-degree, supaya Papan baja bakal ora karbon supaya teyeng.
    Kompor iki bakal dadi tambahan sing apik kanggo ruangan kulawarga.

  • Enamel Small Wood Stove, Small Wood Stove

    Enamel Kompor Kayu Cilik, Kompor Kayu Cilik

    Kompor Kayu Cilik Klasik cocog kanggo papan sing luwih cilik.Iku tilas kompak ora nguciwani ing kapasitas panas;kobong irit, lan extract kabeh panas bisa saka siji mbukak kayu.

    Kothak geni dilapisi karo bata geni.Firebox gedhe lan fitur lawang kaca tembus: nikmati pemandangan geni.