Kursi rebar dhuwur

  • Continuous High Rebar Chair/Continuous High Chair/Rebar Support

    Kursi Rebar Dhuwur Terus / Dhukungan Kursi Dhuwur / Dhukungan Rebar

    Kursi Dhuwur nyedhiyakake dhukungan kanggo baja slab ndhuwur saka wangun slab.Digawe ing dhuwur saka 2″ nganti 15″ ing 5′-0″ dawa.Sikil diwenehi jarak 7-1 / 2 ″ ing tengah.

    Kursi Dhuwur Terus-terusan kanthi tip Plastik nyedhiyakake dhukungan kanggo baja slab ndhuwur saka wangun slab.Digawe ing dhuwur saka 2″ nganti 15″ ing 5′-0″ dawa.Sikil diwenehi jarak 7-1 / 2 ″ ing tengah.

    Bahan: baja karbon rendah (Q235), baja karbon medium lan bahan liyane.

    Ukuran Kursi Dhuwur: 3/4", 1", 1.1/2", 2", 2.1/2", 3", 3.1/2", 4", 5", 6" kanthi dawane 5'