kain hardware

  • Hardware Cloth welded Mesh made of Stainless Steel Wire

    Hardware Kain dilas Mesh digawe saka Kawat Stainless Steel

    Kain Hardware
    Macem-macem kasedhiya:
    Hot Dipped GalvanizedAFTER / sadurunge Welding;
    Electro Galvanized sawise / sadurunge Welding;
    Lapisan PVC Kanthi Ijo, Ireng, Warna, lsp.
    Welded Mesh digawe saka Kawat Baja Tahan Karat.

    Kain hardware tugas abot iki galvanis kanggo Ketahanan Maksimum lan tahan karat.Galvanisasi sawise welding mesin njamin saben weld dilindhungi kanggo kinerja sing paling apik lan umur paling dawa.Kawat pengukur 23 sing kuwat nyedhiyakake kekuwatan sing optimal nanging ora kaku banget supaya bisa cocog karo bentuk sing dikarepake