Green Border Pagar

  • Green Border Fencing

    Green Border Pagar

    Pager Border biasane digunakake minangka unsur hiasan kanggo omah pribadi, tembok sing kurang, ing saubengé amben kembang utawa taman.

    Wire mesh anyaman baja hiasan becik nggunakake pager taman.Lapisan ijo, kabel bergelombang katon vintage kanthi efektif ngrampungake kebon sampeyan.Salah sawijining pilihan sing apik kanggo macem-macem pager hiasan, pager amben kembang lan pager tapel wates taman.