Green Border Pagar

Katrangan singkat:

Pager Border biasane digunakake minangka unsur hiasan kanggo omah pribadi, tembok sing kurang, ing saubengé amben kembang utawa taman.

Wire mesh anyaman baja hiasan becik nggunakake pager taman.Lapisan ijo, kabel bergelombang katon vintage kanthi efektif ngrampungake kebon sampeyan.Salah sawijining pilihan sing apik kanggo macem-macem pager hiasan, pager amben kembang lan pager tapel wates taman.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Sistem pager tenunan taman sing akeh digunakake:

Gulungan pager wates Green Garden.Sakabèhé dawa 10m utawa 25m digunakake ing taman cilik.

Wire mesh anyaman baja hiasan becik nggunakake pager taman.

Dilapisi ijo, kabel bergelombang katon vintage kanthi efektif nghias kebon sampeyan.

Salah sawijining pilihan sing apik kanggo macem-macem pager hiasan, pager amben kembang lan pager tapel wates taman.

Luwih becik njaga kelembapan lemah sadurunge masang pager.

Spesifikasi

Nama produk: Produk border green garden weld wire mesh pagar
Dhuwur: 250mm, 400mm, 650mm, & 900/950mm
dawa: 10m
Ketebalan: bagean 1,6mm, bagean 2,2mm
Ukuran bolongan: ndhuwur 80mm x 80mm.Ngisor ambane 80mm x 140mm dhuwur.
Fitur: Dilapisi plastik ijo kanggo umur lan kekuwatan sing luwih dawa• Arched ndhuwur, PVC ditutupi kabel galvanis kanggo urip maneh lan kekuatan• Gampang kanggo nginstal
Aplikasi: Digunakake minangka pager hiasan utawa edging kanggo amben kembang lan dalan kebon
400mm duwe spike ndhukung dhewe sing nyurung lemah 650mm & 900/950mm duwe paku cendhak kanggo push ing lemah - bisa uga mbutuhake dhukungan tambahan.

PAGER BORDER GALAS

kabel Electro gandheng kanggo pager, banjur pager sawise PVC-dilapisi

Kanthi gulung ndhuwur kanggo dekorasi, kabel vertikal corrugated.

Plastik werna ijo dilapisi ing inti kawat wesi galvanis.

Kanggo pager digunakake minangka wates taman utawa kasur kembang.

Ukuran mesh: 230mm x 80mm / 80mm x 50mm

Diameter kawat: 2.0/2.4mm

GULUNG BORDER pager

Kabel elektro dilas menyang pager, banjur dilapisi bubuk kanthi werna putih utawa ijo

Wates kembang utawa tanduran

Atraktif lan fungsional

Nyilikake kebungkus kanggo pangayoman.

Ukuran Mesh: 80mm x 65mm

Diameter kawat: 2.0 mm

kawruh produk

PVC ditutupi pager Taman iku jenis kabel wesi galvanis kualitas dhuwur karo plastik ditutupi dirajut kabel pager Taman.Uga diarani pager kawat anyaman hias, mula nduweni macem-macem jinis lan warna sing digunakake kanggo dekorasi amben kembang, jalur kebon, pekarangan lan taman.Desain kabel bengkong pindho horisontal lan ndhuwur arch atraktif ndadekake pager duwe construction ngalangi lan katon ayu.Lan amarga lapisan lapisan PVC, nduweni sifat anti korosif lan karat sing apik.

Aplikasi

Anggar tapel wates taman kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi, lan liwat perawatan permukaan khusus, resistensi korosi sing dhuwur.Produk sing wis rampung seneng njamin kualitas sepuluh taun.Instalasi gampang: ora ana aksesoris khusus sing dibutuhake kanggo instalasi produk, lan mode instalasi propulsive diadopsi, sing gampang ditahan, prasaja lan cepet, lan nyuda biaya.Mlengkung cocok nggawe efek estetis unik saka prodhuk iki, lan lumahing adopts macem-macem werna saka perawatan kecemplung, kayata kuning, ijo, abang, Wis apik kinerja anti-karat, anti-tuwa, ayu lan loman. Gampang lan cepet kanggo bisa digunakake ing industri, tetanèn, kotamadya, transportasi lan industri liyane pager, hiasan, pangayoman lan fasilitas liyane.

k-1
k-2
Hd3169b312de54936b3db7c054abf0c28U

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk