Galvanized Steel Raised Garden amben

Katrangan singkat:

Kasur kebon sing digedhekake, uga disebut kothak kebon, apik kanggo ngembangake plot cilik sayuran lan kembang.Padha njaga suket dalan saka lemah kebon, nyegah pemadatan lemah, nyedhiyakake saluran sing apik lan dadi penghalang kanggo hama kayata slug lan bekicot.Sisih amben njaga lemah kebon sampeyan supaya ora erosi utawa dikumbah nalika udan deres.Ing pirang-pirang wilayah, tukang kebon bisa nandur ing awal musim amarga lemah luwih anget lan luwih apik yen ana ing ndhuwur lemah.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

* Cocog kanggo nandur sayuran, kembang lan tanduran ing plataran sampeyan.

* Digawe saka piring logam galvanis, struktur gelombang lan wangun bunder / oval / persegi dowo.

* Apik, Stabil lan awet.

*Amben sing digedhekake luwih gampang ditandur, kanthi luwih sithik hama lan suket.

* KESELAMATAN: Desain tanpa dhasar, tanduran ora ndemek logam lan lapisan sing ramah lingkungan ora ngrusak lemah, aman kanggo tanduran lan manungsa.

Spesifikasi

Deskripsi Item: Galvanized Steel Raised Garden Tuwuh Bed Corrugated Sheet Garden Planter Box Raised Sayuran Garden Bed
 

kekandelan

 

 

Ketebalan piring: 0.6mm

Ketebalan sudut: 0.8mm

Bahan panel baja warna corrugate
warna krem, ijo, putih, ireng abu-abu, coklat tua, oranye, biru, abang
Aplikasi pot kembang, amben kembang, nandur kembang, amben sayuran, amben kebon
Bahan: Baja Galvanis
Ukuran Item: Customized
Packing: karton utawa selaras
Wektu Sampel: 1-2 dina kanggo conto sing ana / udakara 7 dina kanggo conto sing disesuaikan

kawruh produk

* Rahasia kanggo tuwuh tanduran sing apik yaiku oyod sing sehat.Kothak tanduran jero iki bakal nyengkuyung oyod kanggo tuwuh luwih kuwat lan luwih sehat.

* Tuwuh woh-wohan lan sayuran saka kebon sampeyan dhewe, Sampeyan bisa ngrasakake kesegaran lan juiciness sing apik.

* Kit amben Taman iki wis mbalek sudhut safety supaya ngeruk dening pinggiran nalika Gardening.

* Digawe saka baja galvanis nglukis Anti karat, bahan sing sampurna kanggo kothak planter sing tahan lama.

* Instalasi cepet lan gampang kanthi instruksi sing gampang dituruti.

Aplikasi

1. Instalasi:, nyedhiyani papan akeh ekstra gedhe kanggo mundhakaken sayuran, Jamu, kembang lan tetanduran.

2. OPEN-BED GARDEN BED: Dibangun karo basa mbukak kanggo nyegah buildup banyu lan rot, nalika ngidini werna akses gampang kanggo gizi.

3. KESELAMATAN: Desain tanpa dasar, tanduran ora ndemek logam lan lapisan sing ramah lingkungan ora ngrusak lemah, aman kanggo tanduran lan manungsa.

4. ASEMBLY gampang: sudhut Beveled bisa gampang ngaco kanggo sisih nggunakake screwdriver Phillips lan wingnuts lan ngawut-awut klebu supaya siap ing wektu cendhak.

15
11
14
12
13

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita