jaring fiberglass

  • Fiberglass mesh high strength and good toughness

    Fiberglass bolong kekuatan dhuwur lan kateguhan apik

    BAHAN RAWUH KUALITAS:

    Bahan mentah sing apik dipilih minangka bahan mentah kanthi kekuatan dhuwur lan kateguhan sing apik.

    ALKALIRESISTANCE TINGGI:

    Gamelan lan padhang, kateguhan dhuwur, ora kelet

    NODE iku rapi:

    Kelenjar kasebut kandhel lan ora ora teratur, lan kekuwatan adhesi kuwat.

    Kekuwatan tensile dhuwur

    SPESIFIKASI Aneka :

    Akeh warna sing bisa disesuaikan, hubungi kita

    PRODUKSI LANGSUNG SALE:

    Gudang ana ing saham sing cukup, regane cukup lan spesifikasi lengkap banget, bebas tuku.