FAQ

Sapa kita?

We adhedhasar ing Hebei, China, gawé kabeh logam mrodhuksi, Ana total luwih saka 200 wong ing pabrik kita.

Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

Apa sing bisa kita produksi lan ditrapake kanggo sampeyan?

Kompor kayu, kebon lan produk ruangan.

Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Tim kita duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman gawé logam.Perusahaan nggabungake R&D produk, produksi, pangolahan, operasi grosir lan eceran.Perusahaan kasebut duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah.

Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Pangiriman Ekspres, DAF, DES;

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;

Jinis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Money Gram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;

Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?