Bahan bangunan

  • Continuous High Rebar Chair/Continuous High Chair/Rebar Support

    Kursi Rebar Dhuwur Terus / Dhukungan Kursi Dhuwur / Dhukungan Rebar

    Kursi Dhuwur nyedhiyakake dhukungan kanggo baja slab ndhuwur saka wangun slab.Digawe ing dhuwur saka 2″ nganti 15″ ing 5′-0″ dawa.Sikil diwenehi jarak 7-1 / 2 ″ ing tengah.

    Kursi Dhuwur Terus-terusan kanthi tip Plastik nyedhiyakake dhukungan kanggo baja slab ndhuwur saka wangun slab.Digawe ing dhuwur saka 2″ nganti 15″ ing 5′-0″ dawa.Sikil diwenehi jarak 7-1 / 2 ″ ing tengah.

    Bahan: baja karbon rendah (Q235), baja karbon medium lan bahan liyane.

    Ukuran Kursi Dhuwur: 3/4", 1", 1.1/2", 2", 2.1/2", 3", 3.1/2", 4", 5", 6" kanthi dawane 5'

  • Steel iron Galvanized Common Nails concrete nails

    Baja wesi Galvanized Common Nails paku beton

    Kuku umum cocok kanggo kayu atos lan alus, potongan pring, utawa plastik, pengecoran tembok, ndandani Furnitur, kemasan dll. Digunakake ing konstruksi, dekorasi, lan renovasi.Kuku umum digawe saka baja karbon Q195, Q215 utawa Q235.Kuku umum bisa dipoles, elektro galvanis lan panas dicelup galvanis rampung.

  • HDG anchor Grip Bolt high-precision Digital Machining

    HDG jangkar Grip Bolt presisi dhuwur Digital Machining

    kita duwe pusat Mesin Digital kanthi tliti Dhuwur kanggo nggawe cetakan ing Workshop Mould khusus, cetakan sing apik banget nggawe produk katon apik lan ukurane kanthi akurat.

    Kapindho, kita nganggo prosesi blasting, njabut lumahing Oksidasi, nggawe lumahing dadi padhang lan resik lan seragam lan ayu.

  • Slab Bolster with strong spacer

    Slab Bolster karo spacer kuwat

    Slab Bolster minangka spacer sing kuwat banget sing bisa ditambah nganti luwih dawa liwat sistem ngunci.Ujung runcing bolster ngidini titik minimal kontak permukaan karo bentuk.Slab Bolster becik kanggo tuang precast, dek parkir garasi, tembok miring, lan struktur liyane sing mbutuhake tulangan rebar tambahan.