pager wates

  • Garden Border Fence  with weathered Corten steel and powder coated

    Pagar Border Taman kanthi baja Corten cuaca lan dilapisi bubuk

    Pager taman hias uga dikenal minangka pager logam dekoratif amarga, kaya swarane, dheweke duwe tampilan sing luwih dekoratif tinimbang sawetara pager taman tradisional.Nalika pager taman kayu lan pager taman PVC bisa nambah unsur dekoratif amarga cara nggabungake kanthi apik ing properti kasebut, pager taman hias bisa nambah sentuhan unik.Ana macem-macem gaya, warna, lan macem-macem sing sampeyan bakal nemokake sing cocog karo arsitektur omah lan rasa sampeyan.

    Pilihan material lan finish kalebu baja Corten lapuk lan dilapisi bubuk kanggo instalasi internal & eksternal.