Babagan awake dhewe

Babagan Metal

Sugeng rawuh ing METALL, METALL minangka pabrik produk Metal skala gedhe, dumunung ing provinsi Hebei, China.

METALL karo pabrik gedhe uga-dilengkapi 40000M3, Area panyimpenan 10000 meter persegi lan tim Highly dilatih saka liwat 200 karyawan.

Pabrik dilengkapi karo baris produksi lengkap, lan mesin modern majeng, karo 1 pesawat saka baris produksi lapisan untu kang atos otomatis, 1 set baris uyuh elektrostatik otomatis, 1 set kompor aksesoris cerobong asep line produksi, 13 set nglereni, punching lan mencet peralatan, 15 set peralatan welding, 2 set mesin chain link pager otomatis, 3 set mesin bolong otomatis lan liya-liyane.Mesin otomatis lan buruh trampil njamin produktivitas dhuwur kanthi biaya produksi sing luwih murah.

15
taun pengalaman

Luwih saka 40
jalur produksi

30
negara ekspor

50.000
pabrik m²

200
karyawan

METALL tansah fokus ing desain lan manufaktur kabeh jinis produk logam.Produk khusus kita kalebu kompor masak kayu Enamel lan aksesoris kompor, Gerbang Taman, Guardrails, Stand Taman, Kranjang Kembang, Karangan Bunga lan kandang asu. Kita ngatur desain produksi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

professional

Produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah.Kalebu AS, Euro, Kanada, UAE lsp.

Saiki kita ngupayakake dadi merek prodhuksi Logam sing unggul ing China.

METALL tansah setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

Kita bakal netepi standar keunggulan produk lan layanan.Kanggo saran, komentar lan masalah, aja ragu-ragu hubungi kita.

METALL, komitmen kanggo nggawe urip anget lan nyaman.

MEREK KITA

Metall wis setya industri hardware kanggo puluh, lan iku paling awal ing China kanggo mlebu ing industri hardware.Pemimpin duwe pengalaman praktis sing sugih.Saka bengkel cilik paling wiwitan nganti perusahaan kanthi luwih saka 200 wong, kita ora nate lali.Impen asli yaiku kanggo ngladeni pangguna lan menehi layanan kualitas paling apik lan rega sing paling terjangkau.Milih METALL, wutah kita ora bisa dipisahake saka dhukungan sampeyan.

our service

LAYANAN KAMI

our team

TIM KAMI