16ga kabel pengikat

  • 16ga 3.5lbs coil Rebar tie wire black

    16ga 3.5lbs coil Rebar dasi kawat ireng

    Billet logam panas digulung menyang bar baja sing kandel 6.5mm, yaiku rod kawat, banjur dilebokake ing piranti gambar kabel kanggo nggambar kabel kanthi diameter sing beda-beda, mboko sithik nyuda aperture disk gambar kawat, lan nindakake cooling. , annealing, plating lan pangolahan pangolahan liyane kanggo nggawe kabel wesi saka specifications beda.Isine wesi, kobalt, nikel, tembaga, karbon, seng lan unsur liyane.